دسته : کتابخانه
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 573 KB
تعداد صفحات : 25
بازدیدها : 274
برچسبها : کتابخانه سلامت جامعه ارتقای سلامت
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلپاورپوینت کتابخانه و ارتقای سلامت جامعه
بخشهایی از متن
در اولین کنفرانس بین المللی اوتاوا - 1986 ارتقای سلامت به مفهوم توانمند سازی مردم در شناخت عوامل تاثیرگذار بر سلامت فردی - اجتماعی و تصمیم گیری صحیح در انتخاب رفتارهای بهداشتی و در نتیجه رعایت شیوه زندگی سالم تعریف شده است. به طور خلاصه ارتقای سلامت عبارت از روند توانمند سازی افراد برای افزایش کنترل و بهبود سلامتی شان می باشد. برقراری عدالت، محیط مناسب، اکوسیستم پایدار، صلح، دسترسی به خدمات، تضمین درآمد، تغذیه، آموزش به عنوان شرایط اولیه و زیر بنایی ارتقای سلامت معرفی شدند.
با توجه به تعریف ارتقای سلامت نتیجه گیری می شود که :
- ارتقای سلامت فراتر از آموزش سلامت و پیشگیری از بیماری ها می باشد.
- ارتقای سلامت بر تجزیه و تحلیل و توسعه ظرفیت سلامتی افراد تاکید دارد. دیدگاه کلی نگر ارتقای سلامت، در نظر گرفتن سلامت روانی و اجتماعی در کنار سلامت فیزیکی می باشد.
به گزارش لیزنا به نقل از روزنامه هرالد اسکاتلند، یک تحقیق نشان می دهد که 43 درصد از بزرگسالان برای درک راهنمایی های حساب کردن میزان استفاده از پاراسِتومال برای کودکان دچار مشکل می شوند. خطر مصرف بیش از حد داروهای رایج ریسکی است که به کمبود سواد بهداشتی مربوط می شود. این موضوع بر روی مباحث بسیاری مانند پیش گیری و درمان بیماری ها و جراحت ها تاثیر می گذارد.
سواد بهداشتی توان ما برای پیدا کردن، فهمیدن و استفاده از اطلاعات برای اتخاذ تصمیمات درباره سلامت و تندرستی برای خودمان و نزدیکانمان است. داشتن سواد بهداشتی به معنای توانایی اتخاذ تصمیمات آگاهانه درباره دنبال کردن مسیر بهبودی بیماری های تهدید کننده زندگی مانند سرطان است
از زمان توسعه ی اینترنت، کتابداران و آموزشگران وب را به عنوان پتانسیلی برای استفاده در فضاهای آموزشی مورد توجه قرار داده اند. بدین معنا که کتابداران با استفاده ازظرفیت های آن جهت ایجاد کتابخانه های دیجیتالی اقدام نموده اند و محیط یادگیری بر خط یا مجازی را به وجود آورده اند . نکته ی مهمی که باید بدان توجه کرد این است که کتابخانه های دیجیتالی و محیط آموزش الکترونیکی هر دو باید در امر ارتقا و ایجاد تجارب آموزشی در فراگیران با یکدیگر تعامل و همکاری نزدیک داشته باشند....
فهرست مطالب پروژه دانلودی
تعریفی از ارتقا سلامت جامعه
رویکرد های ارتقا سلامت جامعه
تاثیر کتابخانه های عمومی بر بهبود سلامت جامعه
کتابخانه های تخصصی سلامت خانواده: ضرورت و کارکردها
کارکردهای کتابخانه یا مجموعه تخصصی سلامت خانواده
وظایف کتابداران و اطلاع رسانان پزشکی
کتابخانه دیجیتال و سواد سلامت
مزایای آموزش سواد سلامت از طریق
کتابخانه های دیجیتال
نقش کتابدار مرجع در بهبود وضعیت تندرستی و بهداشتی اقشار مختلف جامعه
اطلاعات چه زمان و کجا ارائه شود؟
چه نوع اطلاعات تندرستی و سلامتی را باید فراهم کرد؟
چه کسی مسئول تهیه اطلاعات تندرستی و سلامتی است؟
نتیجه گیری
منابع
خرید و دانلود آنی فایل