دسته : -پاورپوینت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 18850 KB
تعداد صفحات : 43
بازدیدها : 286
برچسبها : دانلود پاورپوینت تحقیق گابریل گورکیان آثار معماری گورکیان
مبلغ : 6500 تومان
خرید این فایلاهداف تحقیق
هدف از این تحقیق معرفی گابریل گورکیان، معمار ایرانی از اقلیت ارامنه است که در اروپا تحصیل کرده و فعالیت های بسیاری را در حرفه معماری در غرب انجام داده است.
دوره اقامت وی در اروپا که مصادف با تحولات عمیق هنری و معماری اوایل قرن بیستم بود، زمینه مناسبی را برای آموزش او فراهم نمود. اوج فعالیت معماران بزرگ اروپایی که همگی از پیشگامان مکتب هنر نو و جنبش معماری مدرن بوده اند، در این دوره است. انجام سخنرانی ها، برپایی نمایشگاه ها و تشکیل کنگره های هنری و معماری، انتشار کتب و مجلات، برگزاری مسابقات معماری، تاسیس مدارس هنری و تشکیل گروه های حرفه ای در غالب مکاتب هنری و معماری، همگی از جمله رویدادهایی بوده اند که در شکل گیری و اشاعه جنبش فوق سهم به سزایی داشتند. ...
عناوین مطالب
اهداف تحقیق
پرسش تحقیق
فرضیه های تحقیق
زندگی شخصی گابریل گورکیان 1349-1279 (1970-1900)
طبقه بندی زندگی حرفه ای گابریل گورکیان 1349-1279 (1970-1900)
مجتمع خانه های ورکباند ( Werkbund)
بررسی تطبیقی آثار گورکیان با معماران غربی
ویلای ملک اصلانی 1933(1312ش.)
ویلای پناهی1934(1313ش.)
ویلای سیاسی1935(1314ش.)
ویلای خسروانی1936(1315ش.)
ویلای فیروز1937(1316ش.)
وزارت صنایع1936(1315ش.)
هتل رئالیس (Hotel Realis) 1923
هتل ژوان له پن (Juan les Pins) 1930
نتایج تحقیق
منابع
-------------
گابریل گورکیان متولد 21 نوامبر سال 1900 در خانواده ای ارمنی در استانبول است که به علت تعقیب ارامنه در ترکیه به ایران مهاجرت می کنند. در سال 1915 گورکیان تحصیلات معماری خود را در وین آغاز می کند. وی در آتلیه اسکار اشترناد (Oskar Strnad) تا سال 1921 به تحصیل مشغول می شود. از اشترناد جنبه های فنی ، علمی و اجتماعی معماری را می آموزد. در هنگام تحصیل در وین با شرکت در کلاس های درس ژوزف هوفمن (Josef Hofmann) با افکار او نیز مانوس می شود. در همین دوره با آدولف لوس آشنا شده و این آشنایی به دوستی ماندگاری تبدیل می گردد.
گورکیان پس از اتمام تحصیل به فرانسه رفته و در پاریس نزد هانری سوواژ (Henri Sauvage) و روبرت مالت استیونس (Robert Mallt Stevens) به کار مشغول می گردد. با لوکوربوزیه و زیگفرید گیدیون برای تاسیس کنگره بین المللی معماری (CIAM) در لاساراز به سال 1928 فعالانه همکاری میکند.
...
گورکیان از طبقه همکف برای فضاهای عمومی و از طبقه اول برای فضاهای خصوصی استفاده کرد و اتاق اصلی را در مرکز طبقه همکف و دو اتاق دیگر را در چپ و راست آن قرار می دهد.
گورکیان طی سالهای تحصیلش نزد اشترناد روشی سه مرحله ای را برای طراحی یک نقشه آموخت.
اشترناد می نویسد : در گام اول باید مسیرها و تقاطع ها را مشخص کرد . در گام دوم باید به مشخص کردن سطوح کف پرداخت. در این مرحله باید حائل ها , پله ها و درها به عنوان مرز یا خطوط پیرامونی و اندازه آنها مشخص شود . در گام سوم باید به مشخص کردن نور و اقسام آنها پرداخت
در نظریه اشترناد دیوارها نقش ثانویه و درجه دو دارند . او می نویسد: مکان و محدودیت حاصل از آن , سرنوشت است پس بیاییم به جای دیوارها مسیرها و کف ها را تجربه کنیم.
گورکیان نقشه هایش را بر اساس این دستورالعمل سه مرحله ای طراحی می کند . در نقشه های او فضاها به یکدیگر باز می شوند
او در ویلای ملک اصلانی اتاق اصلی را به چهار سمت باز می کند: از سمت شرق و غرب به دو اتاق که در مجاورت آن قرار دارند
...
خرید و دانلود آنی فایل