دسته : سمینار برق
فرمت فایل : pdf
حجم فایل : 5456 KB
تعداد صفحات : 84
بازدیدها : 273
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلسمینار برق تاثیر بیولوژیکی امواج الکترومغناطیسی بر روی بافت های بدن
چکیده
بسیاری از محصولات صنعتی، مصرف کنندگان و تقاضاها، سبب استفاده از انرژی الکترومغناطیسی شده است یکی از صورت های انرژی الکترومغناطیسی که موجب افزایش اهمیت جهانی آن شده است انرژی رادیو فرکانسی یا RF می باشد که شامل امواج رادیویی و مایکروویو بوده و برای مخابرات، انتقال و سایر خدمات به کار می رود. در ایالات متحده کمیته فدرال ارتباطات FCC بسیاری از خدمات مخابراتی RF، امکانات و دستگاه هایی را که در ادارات صنایع و سازمان های دولتی و… به کار می رود سیاست گذاری می کند به خاطر مسئولیت مهم این کمیته در حیطه یاد شده، پرسش هایی در زمینه حفاظت از انسان ها در برابر خطرات مربوط به امواج الکترومغناطیسی که توسط فرستنده ها ایجاد می شود مطرح شده است افزایش آگاهی مردم از توسعه تکنولوژی RF منجر به این شده است که مردم آلودگی الکترومغناطیسی را به عنوان یک خطر مهم برای سلامتی بشر تلقی کنند. در این تحقیق اطلاعات حقیقی را ارائه داده و به بسیاری از سؤالاتی که در این زمینه مطرح شده پاسخ می دهیم.
مقدمه
امواج رادیویی و مایکروویو صورت هایی از انرژی الکترومغناطیسی هستند که کلا از آنها به امواج رادیویی یا RF یاد می شود انتشار موج RF و پدیده های مربوط به آن می تواند در بحث هایی با عنوان انرژی، تشعشع و میدان مطرح شود. منظور از تشعشع انتشار انرژی در فضا به شکل موج یا ذره می باشد.
این امواج توسط حرکت بارهای الکتریکی در یک هادی فلزی یا آنتن شکل می گیرند برای مثال، حرکت متناوب بارها (جریان) در یک آنتن در یک ایستگاه رادیو یا تلویزیون ایجاد می شود و یا در یک ایستگاه پایه سلولی، آنتن موج الکترومغناطیسی را تولید می کند که توسط فرستنده به نقاط دور ارسال می شود و توسط یک گیرنده مثل آنتم پشت بام یا آنتن اتومبیل یا آنتن یک دستگاه تلفن سیار دستی دریافت می شود. عبارت میدان الکترومغناطیسی برای نشان دادن حضور انرژی الکترومغناطیسی از یک مکان داده شده به کار می رود. میدان RF می تواند به صورت میدان الکتریکی و یا میدان مغناطیسی تعبیر شود. همانند هر پدیده مربوط به موج، انرژی الکترومغناطیسی می تواند توسط یک فرکانس و طول موج مشخص شود. طول موج (^) فاصله یک سیکل کامل موج الکترومغناطیسی می باشد که در شکل ۱-۲ نشان داده شده است. فرکانس (f) تعداد دفعات عبور موج الکترومغناطیسی در یک نقطه داده شده در یک ثانیه می باشد برای مثال یک فرستنده رادیویی که توسط یک ایستگاه رادیویی FM فرستاده می شود. طول موجی در حدود ۳ متر و فرکانسی در حدود ۱۰۰ میلیون سیکل در ثانیه یا ۱۰۰MHz دارد.
یک هرتز برابر یک سیکل در ثانیه است لذا در این حالت ۱۰۰ میلیون موج الکترومغناطیسی RF در هر ثانیه از یک نقطه داده شده می گذرد. امواج الکترومغناطیسی با سرعت نور در فضا منتشر می شوند. طول موج و فرکانس یک موج الکترومغناطیسی به صورت عکس هم توسط یک فرمول ساده ریاضی به هم مرتبط می شوند، حاصلضرب طول موج در فرکانس برابر با سرعت نور است.
تا زمانی که سرعت نور در یک فضای خلأ داده شده تغییر نکند امواج الکترومغناطیسی با فرکانس بالا طول موج کوتاهتری دارند و امواج با فرکانس پایین طول موج بزرگتری دارند. طیف الکترومغناطیسی (شکل ۲-۲) شامل فرم های مختلف انرژی الکترومغناطیسی از کمترین انرژی تا بیشترین انرژی مربوط به امواج گاما و x می باشد. امواج رادیویی، مایکروویو، تشعشعات مادون قرمز، نور مرئی و فرابنفش به ترتیب در این رنج قرار دارند. موج RF از طیف الکترومغناطیسی در محدوده ۳KHz تا ۳۰۰GHz قرار دارد. ۱ کیلوهرتز معادل یک هزار هرتز بوده و یک مگاهرتز معادل یک میلیون هرتز و یک گیگاهرتز معادل یک بیلیون هرتز است. لذا زمانی که ما رادیویی خود را در فرکانس ۱۰۱/۵ تنظیم می کنید این بدان معنی است که ما امواج رادیویی خود را از ایستگاهی که موج را با فرکانس ۱۰۱/۵MHz ارسال می کند دریافت می کنید.
خرید و دانلود آنی فایل