تحقیق صنعت تبلیغات، رسانه ها و گرافیک

تحقیق صنعت تبلیغات، رسانه ها و گرافیک تحقیق صنعت تبلیغات، رسانه ها و گرافیک

دسته : هنر و گرافیک

فرمت فایل : word

حجم فایل : 35 KB

تعداد صفحات : 64

بازدیدها : 218

برچسبها : تحقیق تبلیغات گرافیک

مبلغ : 1000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق بررسی صنعت تبلیغات و نقش رسانه های مختلف در آن و تاثیر گرافیک در تابلوهای تبلیغات بازرگانی

این تحقیق به این دلیل صورت گرفته اکثر فارغ التحصیلان رشته گرافیک بسوی تبلیغات رفته اما متأسفانه هیچ دانش خاص و محکمی از پیرامون آن ندارد و با زوایای مختلف آن آشنا نیستند. در این تحقیق ابتدا با صنعت تبلیغات در ایران و جایگاه و مشکلات آن آشنا شده و سپس در فصلهای بعد با ارتباط تبلیغات با رسانه های مختلف از قبیل (تلویزیون، رادیو، مطبوعات و . . . ) آشنا می شویم و تأثیر گرافیک را در تابلوهای تبلیغاتی مورد بررسی قرار داده و بازاریابی برای کالا و خدمات را همراه با نمونه هایی از برترین های آن بررسی می کنیم. در فصل بعد با شیوه جدید تبلیغات به کمک اینترنت و موبایل آشنا شده و ایده های جدید و چالشهای آن را بررسی می کنیم و در انتها با اصلاحات و واژه های تخصصی این صنعت و اخباری از دنیای تبلیغات را با هم مرور می کنیم و در انتها کارهای عملی این پروژه که تبلیغات برای مبلمان است را ملاحظه خواهیم کرد.

تبلیغات رسانه، گرافیک بازاریابی

تأثیرگذارترین رسانه تبلیغاتی کدام است؟

تبلیغات در درجه اول یک هنر ، درجه دوم یک صنعت و در درجه سوم یک رسانه است. رسانه ای که خود را در غالب رسانه های دیگر مانند رادیو، تلویزیون و مطبوعات و در دهه جدید توسط اینترنت و گوشی های تلفن همراه به نمایش می گذارد. اما براستی کدم یک از رسانه های تبلیغاتی مؤثرتر هستند؟

تاکنون اجماع خاصی میان پیشکسوتان و متخصصان علم تبلیغات پیرامون تأثیرگذارترین رسانه تبلیغاتی به وجود نیامده است. گروهی تلویزیون را مهم ترین رسانه تبلیغاتی معرفی می کند و برخی رسانه های مکتوب مانند مطبوعات را مفیدتر می دانند. عده ای رادیو را به عنوان بهترین وسیله برای جذب مشتری نام می برند و گروهی، پوستر و تراکت را ارجح می دانند. آنچه مسلم است توانایی های رسانه های گروهی، آنقدر زیاد است که می توانند جامعه را سریع، به شدت و برای مدت طولانی تحت تأثیر قرار دهند.

اما اینکه کدام رسالنه در امتناع مخاطبان، توانایی بیشتری دارد. هنوز مورد مباحثه ای است. عده ای معتقدند تلویزیون می تواند انحصار تبلیغات را در سراسر جهان به دست آورد، چرا که از ابزارهای سه گانه دیداری، شنیداری و خواندنی، به بهترین نحو ممکن استفاده می نمایند. بسیار سریع السیر و سریع الاثر است و فوق العاده فراگیر برای تحت تأثیر قرار دادن افراد، نیاز به سواد مخاطب نداشته و راههای امتناع سازی فوق العاده ای در اختیار دارد. در مقابل مخالفین اعتقاد دارد پیام تلویزیونی به سرعت نیز فراموشی می شود. بنابراین تأثیر مداوم و دراز مدت ندارد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید