دسته : طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 860 KB
تعداد صفحات : 47
بازدیدها : 175
برچسبها : طرح توجیهی پروژه کارآفرینی شافت
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلEntrepreneurship Project workshop production of steel shafts
در این طرح به بررسی تولید شفت فولادی پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل می باشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت بازار، میزان واردات و صادرات و... پرداخته است، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است، بازدید از واحد کاری مشابه، نیروی انسانی، نحوه تامین سرمایه و... از جمله عناوین موجود در این فصل می باشد، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است (طرح توجیهی یا BP)، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز، میزان سرمایه گذاری، مواد اولیه مورد نیاز، ماشین آلات مورد نیاز و... از جمله عناوین موجود در این فصل می باشد، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.
مقدمه :
مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایه گذاری اقتصادی انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران مورد استفاده قرار می گیرد.
گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید شفت های فولادی می باشد. این مطالعات در قالب متدولوژی مطالعات امکان سنجی تهیه گردیده است و مطابق متدولوژی فوق، ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقیق معرفی شده و سپس بررسی های لازم روی بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت و نرم افزاری مورد نیاز نیز شناسایی شده و در نهایت ظرفیتهای اقتصادی و حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمایه گذران و علاقه مندان محترم بتوانند کلیه اطلاعات مورد نیاز را کسب و در جهت انجام سرمایه گذاری اقتصادی با دید باز و مسیر شفاف اقدام نمایند. امید است این مطالعات کمکی هرچند کوچک در راستای توسعه صنعتی کشورمان به عمل بیاورد.
جمع بندی و نتیجه گیری مطالعات بازار و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید از نگاه توجیه پذیری بازار
از موازنه عرضه و تقاضا چنین بر می آید که در سالهای آینده بازار کشور از کمبود عرضه برخوردار خواهد بود و پس از آن با بهره برداری از واحدهای در حال ایجاد، این وضعیت مرتفع خواهد شد. بنابراین می توان گفت که ایجاد واحدهای جدید برای تولید این قطعات به لحاظ بازار توجیه پذیر می باشد.
از طرف دیگر در برآورد عرضه در آینده، میزان واردات و صادرات به دلیل نبود آمار قابل استناد صفر در نظر گرفته شد ولی همانطوری که می دانیم واردات صفر در صنعت مفهومی ندارد، چرا که تولید کلیه قطعات مورد مطالعه (از نظر مشخصات فنی و مهندسی) معمولا در کشور ها اقتصادی نمی باشد و روی همین امر واردات حتی در صورت افزایش تولید داخل وجود خواهد داشت. از طرف دیگر مطابق شواهد موجود صادرات نیز برای این قطعات وجود دارد. از اینرو با جمع بندی مطالب فوق، اجرای طرح های جدید از نگاه بازار توجیه پذیر اعلام شده است.
موضوع دیگر در مورد بازار شافت های فولادی این است که در کشور ما به دلیل گذر از وضعیت سنتی به صنعتی، بسیاری از قطعات مورد استفاده ماشین سازان توسط خود آنها ساخته می شود. شافت های فولادی نیز در ردیف قطعات فوق قرار می گیرند. لیکن در کشورهای صنعتی بسیاری از قطعات مورد استفاده در ماشین سازی توسط قطعه سازان دیگر تولید شده و ماشین ساز در امور تخصصی ماشین فعالیت می نماید. بنابر این با توسعه قطعه سازی و استاندارد کردن آن ها در کشور مان، توسعه ماشین سازی نیز به وجود خواهد آمد و اجرای طرح های جدید تولید شفت فولادی نیز در همان راستا می تواند تلقی گردد.
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه تولید بخش سازمان صنایع صادر میگردد.
1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان.
2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق و اولویت های سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع.
3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی.
4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت.
5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس.
تعداد اشتغالزایی این طرح 24 نفر می باشد.
نام و کد محصولات
محصولات مورد نظر طرح حاضر، تولید شافت های فولادی می باشد. شفت ها در صنعت برای انتقال حرکت چرخشی مورد استفاده قرار می گیرند و تقریبا به جرأت می توان گفت که هیچ ماشین یا تجهیزی در جهان وجود ندارد که در آن عامل چرخنده وجود داشته باشد ولی شفت در آن بکار نرفته باشد. از نگاه شکلی می توان گفت که شافت یک میله فولادی است که روی آن چرخ دنده، پولی، غلتک، چرخ زنجیر و دیگر ادوات محرک نصب شده و بواسطه آن شافت شروع به چرخش نموده و این چرخش بوسیله سایر ادوات متحرک به اجزاء یا ماشین دیگر منتقل می گردد.
جنس شافت ها از فولاد بسیار محکم ساخته شده و به واسطه آن قدرت تحمل بار پیچشی بسیار بالا به آن داده می شود. شفتها یک محصول واسطه ای محسوب می گردند که خود در تولید سایر محصولات صنعتی مورد استفاده دارند. در اشکال زیر نمونه هایی از شافت های فولادی مورد استفاده در صنعت آورده شده است
از نقطه نظر تنوع، شافت ها را می توان به صورت زیر طبقه بندی کرد :
این شافت ها حالت عمومی داشته و براساس قدرت قابل انتقال، دور، گشتاور، شرایط محیطی کار و دیگر معیار های مکانیکی طراحی، ساخته و مورد استفاده قرار می گیرند. الکترو موتورها، پمپ ها، کمپرسورها و غیره موارد استفاده از این نوع شافت ها می باشند و به همین خاطر هم شافت های فوق تحت عنوان شافت موتورهای الکتریکی نامیده می شوند. این نوع شفت ها قابلیت استاندارد سازی را داشته و لذا می توان به صورت قطعه سازی آنها را تولید و عرضه کرد.
این شافت ها در جعبه دنده ها، چرخ دنده ها، و دیگر سیستم های انتقال قدرت مورد استفاده دارند. این نوع شفت ها قابلیت استاندارد سازی را دارا می باشند و لذا می توان آنها را نیز به صورت قطعه سازی تولید و عرضه کرد.
این شفت ها در ماشین مخصوص مانند توربین ها و ماشین های مخصوص مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع شافت ها قابلیت استاندارد سازی را ندارند و لذا تولید و مصرف آنها تحت سفارش مشتری و دقیقا بر اساس ماشین مورد استفاده طراحی و تولید می گردد.
در طرح حاضر هدف تولید شافت های الکتروموتور و جعبه دنده می باشد.
خرید و دانلود آنی فایل